• Afroeporders (deelleveringen)
  • Eigen fabriek in China
  • Betaling vooraf niet nodig

Een combinatie van onderdelen uit diverse productie methodes monteren behoort ook tot onze dagelijkse taken. Hieronder een voorbeeld van een combinatie van aluminium extrusie, draaiwerk, kunststof spuitgietwerk, stelschroeven en een oppervlakte behandeling anodisatie. Dit alles vakkundig gemonteerd. Op maat verpakt volgens de noden van onze klanten en pasklaar aangeboden.

 

Samengestelde componenten, daarmee bedoelen we dat we afgewerkte producten zoals rivetten, asjes, plaatjes van staal rubber of kunststof ook kunnen assembleren. Algemeen kunnen we stellen dat dit kostenbesparend is voor de klant, omdat samengestelde componenten een grotere toegevoegde waarde geven dan losse onderdelen. Behalve het financiële voordeel bieden daarenboven ook een kant klare oplossing voor U. U hoeft zich geen zorgen te maken, de geassembleerde goederen komen bij U aan, netjes verpakt, in een doosje of plastiek zak of zelfs vacuüm verpakt. Voorzien van de juiste hoeveelheid boutjes en rondellen indien nodig. U hoeft zich geen zorgen te maken, wij zorgen voor U.

 

Wij zijn gedreven door innovatieve techniek en zetten deze kennis ook graag in voor uw organisatie. Graag komen we bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Contacteer ons voor een afspraak